Exclusieve service

Gastvrouw Andrea Rink heeft al bijna 20 jaar werkervaring in woonvoorzieningen en is gediplomeerd. Ze vindt het fantastisch dat ze in haar B&B Steengahof ook mensen met een lichte verstandelijke beperking kan ontvangen. 

Deze doelgroep vindt aangepaste groepsreizen soms te druk, te spannend of te lang duren. Ook kunnen ze niet altijd meer mee met familie. 

B&B Steengahof biedt de oplossing en ontvangt ook graag mensen met een lichte verstandelijke beperking, die zich zowel binnen als buiten vrij  kunnen bewegen. De gast verblijft niet alleen in de reguliere B&B, maar maakt ook echt deel uit van het gezin. Het geeft de gast de gelegenheid om de gezelligheid van het gezin op te zoeken, maar ook om even op zichzelf te kunnen zijn wanneer daar behoefte aan is. 

De gast kan alleen of, indien gewenst, samen met de eigenaresse wandelend en /of fietsend de Drentse en Friese natuur bewonderen. Er is een fiets voor de gast aanwezig. Bij slecht weer kan een bezoekje worden gebracht aan één van de vele musea. Ook speelt het gezin graag samen met de gast een spelletje. 

Kortom, de gast maakt zelfstandig gebruik van de reguliere B&B, maar maakt ook deel uit van het gezin. Ontbijt, lunch en avondeten wordt verzorgd en gezamenlijk genuttigd. Naast de overnachting worden er activiteiten aangeboden. Het tarief van dit arrangement kost in het laagseizoen €89,00 p.p.p.n. en in het hoogseizoen €94,00 p.p.p.n.
Bel naar 06 - 30896164 voor meer informatie of om te reserveren.